Minne katosivat OUTI-kirjastojen e-kirjat?! Tervetuloa tutustumaan Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan yhteiseen Ellibs-kokoelmaan!

OUTI-kirjastojen Ellibs e-kirjapalvelu on uudistunut, ja samasta osoitteesta löytyvät nyt koko Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan e-kirjat.  Palveluun kirjaudutaan entiseen tapaan kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla.  Osoite on uusi www.ellibslibrary.com/kaipo. Pudotusvalikosta valitaan kirjastoksi Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan eKirjasto. 

Jos olet käyttänyt e-kirjoja kannettavalla laitteella (tabletti tai älypuhelin) Ellibs-sovelluksen kautta, kirjaudu ulos sovelluksesta ja uudelleen kirjautumisen yhteydessä valitse kirjastoksi Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan eKirjasto. 

Yhdistymisen myötä kokoelma on laajempi kuin aikaisemmin ja laina-ajat pidemmät.

Jos palvelun toiminnassa on ongelmia, ota yhteyttä omaan kirjastoosi.