Kirjaston uuden vuoden ekolupaus

Oikein Hyvää Uutta Vuotta Sinulle! 

Me olemme tehneet uudenvuodenlupauksen. Teimme sen yksissä tuumin Oulun, Iin ja Kuusamon kirjastojen henkilökunnan kesken. Mietimme, mitä voisimme tehdä, että vuonna 2020 ottaisimme ympäristön entistä paremmin huomioon. Niinpä teimme ekolupauksen, joka kuuluu näin:  

Vuonna 2020 me, Oulun kaupunginkirjaston, Kuusamon kaupunginkirjaston ja Iin kunnankirjaston henkilökunta, lupaamme järjestää kaikkien kirjastojen henkilökunnan tiloihin kaikkien jätteiden kierrätyspisteet. 

Mikä voisi olla sinun ekohenkinen uudenvuodenlupauksesi? 

#uudenvuodenlupaus #ekolupaus #ekoteko #vuosi2020 #vastuullisuus #ympäristötietoisuus #vastuullinenkirjasto #kestäväkirjasto #vihreäkirjasto #oulunkaupunginkirjasto #kuusamonkirjasto #iinkirjasto 

Vastuullinen kirjasto ympäristötietoisuuden edistäjänä -hanke