Limingan kirjastoille valitaan oma lelupresidentti

Limingan kirjastoille valitaan oma lelupresidentti. Lelupressan vaalien ennakkoäänestys järjestetään Limingan ja Tupoksen kirjastoissa 29.1.–2.2.2024. Varsinainen vaalipäivä on Tupoksen kirjastossa maanantaina 5.2. ja Limingassa keskiviikkona 7.2. Varsinaisina äänestyspäivinä Tupoksessa ja Limingassa järjestetään myös lelujen vaalivalvojaiset.

Lelupressaehdokkaita on kuusi. Löydät ehdokkaat Limingan kirjaston tiedotteesta ja somesta. Vaaleissa äänioikeutettuja ovat kaikki asiasta kiinnostuneet ikään ja asuinpaikkaan katsomatta.

– Lelupressanvaalit on osa kirjaston demokratiakasvatusta. Haluamme tarjota lapsille mahdollisuuden päästä mukaan vuoden 2024 vaalihuumaan ja äänestää omissa vaaleissa, kommentoi lastenkirjastotyöstä vastaava kirjastonhoitaja Salla Kananen.

Lisätietoa Lelupressan vaaleista ja ehdokkaiden esittelyt Limingan kirjaston verkkosivuilla