Katso verkossa 21.-22.11. Maatilan elämää -esitys

Maatilan elämää -esityksen voi katsoa verkossa la 21.11. klo 12.00 – su 22.11. klo 23.59 välisenä aikana tästä linkistä. Esityksen pääsee näkemään kirjoittamalla salasanaksi MLL2020.

Maatilan elämää -mainoskuva
Maatilan elämää, Nuojuan teatteripaja

Martan maatilalla elää useita ihan tavallisia eläimiä, joilla kaikilla on oma tehtävänsä. On kissaa, lehmää, hevosta, pässiä, kanaa ja monia muita. Kun Martta kuulee ”vuoden maatila”-tittelistä, päättää hän yrittää saada palkinnon itselleen. Toimintaa tehostetaan uudella eläimellä. Mutta mikä se on ja miten se siellä pärjää? Tämä musiikilla höystetty maatilan minitietopakkaus kertoo, mistä kananmunat ja maito ruokapöytään tulevat, sekä avaa maalaiselämän haasteita perinteiden ja uusien tuulahdusten kohdatessa.
Kesto n.30 minuuttia. Soveltuu koko perheelle.
Käsikirjoitus ja lavalla: Tuija Nuojua
Ohjaus: Mika Nuojua
Lavastus: Sanna Siira

Lapsen oikeuksien viikko on toiminnallinen teemaviikko, jonka tavoitteena on edistää YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen tunnettuutta erityisesti lasten ja nuorten parissa. Lapsen oikeuksien sopimuksen mukaisesti lapsella on mm. oikeus lepoon, leikkiin ja vapaa-aikaan sekä taide- ja kulttuurielämään. Mannerheimin lastensuojeluliiton Pohjois-Pohjanmaan piiri yhdessä Seurakuntayhtymän, Oulun ensi- ja turvakodin, Oulun alueellisen vanhempainyhdistys ry:n ja Oulun kaupunginkirjaston kanssa päättää Lapsen oikeuksien viikon juhlinnan ja mahdollistaa Pohjois-Pohjanmaan lapsille yhteisen teatterielämyksen kotisohville. Teatteriesitys on samalla osa MLL 100 juhlavuotta. Oulun kaupungin yhteisötoiminta tukee tapahtuman toteuttamista.